Čitaj mi!

Elen Dedženeres gasi emisiju nakon odlaska troje producenata

Čuveni tok-šou Elen Dedženeres prestaje da se emituje posle 19 godina. Voditeljka i komičarka na ovaj potez odlučila se posle više mesecei od odlaska tri važna člana ekipe koja je realizovala emisiju.

Američka TV voditeljka, u intervjuu za Holivud riporter, rekla je da program koji je vodila „više ne predstavlja izazov“, prenosi Skaj njuz.

Kako je Elen Dedženeres navela, već nekoliko godina razmatrala je taj potez i o svojoj konačnoj odluci obavestila je saradnike 11. maja.

TV zvezda našla se pod lupom javnosti poslednjih meseci zbog medijskih navoda sa detaljnim tvrdnjama voditeljkinih bivših saradnika o toksičnoj atmosferi na radnom mestu.

U avgustu prošle godine, troje producenata otišlo je nakon što su se navodi pojavili u medijima.

Gledanost emisije takođe je bila pogođena aferom. Podaci agencije „Nilsen“ pokazuju da je gledanost emisije Elen Dedženeres ove sezone opala za 1,1 milion ljudi, to jest spala je sa 2,6 miliona gledalaca na 1,5 miliona.

Prošle godine Elen se izvinila saradnicima kada je internom kontrolom u kompaniji „Vorner bros“ otkrio „nedostatke u vezi sa svakodnevnim radom na stvaranju emisije“.

Komičarka i glumica je u prošlosti bila poznata po svojoj blistavoj ličnosti na ekranu, često darujući i goste i gledaoce emisije, kao i po dobrotvornim akcijama.

Emisija Elen (Ellen) imala je 171 nominaciju za nagradu Emi i od toga osvojila 61 priznanje.

Gašenje emisije poklapa se sa istekom voditeljkinog ugovora.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 13. maj 2021, 17:05) - anonymous [neregistrovani]

Toksicna atmosfera

Toliko je Elen napravila toksicnu atmosferu u svom velikom timu, da je osim tri producenta otislo jos mnogo i drugog osoblja.