Čitaj mi!

Dušan Macura: Prva ljubav je košarka, a druga kvizovi

Volite li kvizove? Da li volite da ih gledate ili biste rado i učestvovali u nekom od njih, ali nemate hrabrosti da se prijavite? Kako se to nabolje radi, pokazao je svima Dušan Macura, kada je pre neki dan pobedio tragača i svojoj ekipi obezbedio više od 600 hiljada dinara.

Dušan Macura, pobednik u kvizu „Potera", gostujući u Beogradskoj hronici istakao je da novac od kviza još nije potrošio. Učešće u kvizu je zabava, izazov i splet okolnosti, sa srećnim krajem.

„Znanje je baza, ima i sreće,ali u određenim momentima presudi sreća", rekao je Dušan Macura.

Pre izvesnog vremena i u Slagalici ste oborili rekord, a gde sakupljate to znanje?

„Da u jednom trenutku moj rezultat u Slagalici bio je rekord, ali ga je oborio moj dobar drug Miloš Kagna, šampion ciklusa, pa sam ja na drugoj poziciji",napomenuo je Dušan.

Ističe da je baveći se sportom imao privilegiju da proputuje, sve tačke sveta, upozna kulture različitih naroda i dosta toga sazna i vidi. Neke oblasti su draže, kao film, muzika, sport, umetnost.

„Za učešće u kvizu ipak mora da se nauči mnogo oblasti. Postoji enciklopedija od 1.000 strana, oko 30 strana dnevno sam spremao. Važno je da bude zadovoljstvo", istakao je Dušan Macura.

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 23. sep 2021, 15:21) - anonymous [neregistrovani]

Statistika

Mislim da je Arsić sada rekorder u slagalicu.

(četvrtak, 23. sep 2021, 08:01) - anonymous [neregistrovani]

Мени делује да трагачи "знају" одговоре...

...пре почетка емисије? Поверовао бих да су трагачи личности које су раније побеђивале у другим квизовима или неки "генијалци". Све изгледа као да је режирано-намештено да би било занимљиво за гледање?
Слагалица је закон!

(četvrtak, 23. sep 2021, 03:18) - anonymous [neregistrovani]

Zašto

Da se zabrani najuspešijima? Neka se ostatak potrudi da ih stigne i prestigne. Ako si u nečemu najuspešniji takmiči se dok god pobeđuješ. Zašto bi No1etu dopustili da osvoji 1 GS i onda mu zabranili da na istom učestvuje? Ili Ivani Španović? Ili bilo kojem vrhunskom sportisti, pevaču, glumcu itd. Neka se takmiče dokle god pobeđuju i žele to da rade.

(sreda, 22. sep 2021, 19:54) - mirjana [neregistrovani]

sta reci

Gledala sam gdina Macuru i u slagalici i stvarno zna dosta toga i na tome mu cestitam.Ali ,mislm da se mnogi takmicari prijavljuju i ucestvuju u svim mogucim kvizovima pre svega zbog novcanih nagrada,a zatim kao sto kazu zbog takmicenja i zabave,Jedni isti takmicari ucestvuju u svakom drugom ciklusi Slagalice i drugih kvizova,Dobro je jedino u Poteri,jednom pobedis i vise nemas pravo da ucestvujes,tako je bilo i u Milijunasu.To je dobro pravilo,Ovako svako malo ista lica.