Čitaj mi!

Ilon Mask i Grajms se razišli, ali se i dalje vole

Vlasnik kompanije „Tesla“ i osnivač „Spejs eksa“ Ilon Mask i muzičarka Grajms raskinuli su posle tri godine veze. Bivši par je i dalje u dobrim odnosima, tvrdi Mask, i zajedno se brinu o svom sinu.

Pedesetogodišnji milijarder Ilon Mask je potvrdio da su se on i 33-godišnja kanadska pevačica Grajms razišli.

„Polurazdvojeni smo ali se i dalje volimo, viđamo se često i odlično slažemo“, otkrio je Mask za Njujork post, pernosi portal Entertejment vikli.

„Razlog je pre svega to što moj posao u 'Spejs eksu' i 'Tesli' zahteva da veći deo vremena provodim u Teksasu ili u inostranstvu, a njen posao je vezan uglavnom za Los Anđeles“, dodao je Mask.

Mada se pevačica pojavila na crvenom tepihu na Met gali polovinom meseca, Mask nije prisustvovao ovom događaju sa njom. Vest je objavljena nedelju dana pošto je prva potpuno civilna posada „Inspiracija 4“ koju je „Spejs eks“ poslao u svemir, uspešno završila svoj let i sletela na obalu Floride.

Prve vesti o romantičnoj vezi između Maska i Grajms pojavile su se u maju 2018, kada su zajedno prisustvovali upravo Met gali, posle njegove kraće veze sa glumicom Amber Herd.

Otkako su u maju 2020. dobili sina, Mask je priznao da majka trenutno ima veću ulogu od njega, ali da se nada da će kada „klinac odraste“ biti više mesta i za njega.

Mask, koji je bio oženjen tri puta, sa dve žene, ima pet sinova iz prvog braka. Od 2000. do 2008. godine bio je u braku sa Džastin Mask koju je upoznao još kao student, a koju je ostavio zbog glumice Tulale Rejli. Sa njom se prvi put venčao 2010. godine i brak je trajao dve godine, da bi se 2013. ponovo venčali i razveli posle tri godine.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 27. sep 2021, 17:00) - anonymous [neregistrovani]

Sad mi je lakše

ako se i dalje vole. Inače pitanje da li bi načas zaspao.