Čitaj mi!

Pijanac pokušao da ukrade Lenjina iz mauzoleja u Moskvi

Moskovska policija privela je muškarca koji je bio pod dejstvom alkohola zbog pokušaja da ukrade telo Vladimira Lenjina iz istoimenog mauzoleja na Crvenom trgu.

Incident se dogodio tokom noći 6. februara. Jedan muškarac je priveden kada je pokušao da provali u mauzolej, gde leži telo Vladimira Lenjina, i da ga ukrade. Kasnije je utvrđeno da je osoba bila alkoholisana, rekao je za Tas neimenovani izvor iz policije.

Isti izvor navodi da je pozvana Hitna pomoć te da su lekari su utvrdili da je muškarac imao psihički poremećaj izazvan alkoholom.

broj komentara 3 pošalji komentar
(četvrtak, 09. feb 2023, 17:03) - anonymous [neregistrovani]

Re: Komunisti

Potpuno ste u pravu!
Samo mislim da je mnogo pravilnije (za ovu temu) reći lenjinizam i trockizam - nego komunizam.
Jer komunizam su zagovarali (između ostalih) Marks i Engels ali sa decidnom naznakom da ga treba realizovati u državama sa visoko razvijenom industrijom - Nemačka, Francuska, Britanija...
I zamalo da tako bude u Nemačkoj.
Ali su Lenjin i Trocki preduhitrili i izveli revoluciju u industrijski potpuno nerazvijenoj, feudalnoj Rusiji.
Raskomadali su Rusiju, ogromne teritorije odstupili Nemačkoj.
Time je Nemačka pošteđena revolucije, a Rusija je bačena u haos.
Da nije bilo Staljina - od Rusije ne bi ostalo ni traga ni glasa.

(četvrtak, 09. feb 2023, 16:42) - anonymous [neregistrovani]

Pijani Jeljcin

Uvek cu biti uz Gorbacova.

(četvrtak, 09. feb 2023, 13:38) - Stefan [neregistrovani]

Komunisti

Virus zvani komunizam kostace istocnu evropu jos najmanje 10 generacije pogresnih politicara, pronalazenja pravca, pronalazenja izgubljene kulture koju je komunizam bezobrazno i sa ozbiljnim ciljem fizicki rusio i menjao.

Ako pricate sa bilo kojom skolovanom osvescenom osobom iz istocne evrope (nema veze koja zemlja u pitanju) videce da idalje imaju osecaj da se tradicija zemlje, istorija, i ponasanje ljudi u potpunom haos i da uopste ne ide sve istim tokom.

Virus koji je napravljen da srusi pravoslavnu crkvu na istoku, a neplanirano prosirio i na katolicki deo istoce evrope... i totalno urnisao sve narode.