Радио Плетеница: Програмска шема - уторак, 14. јан 2020

08:00
Микс
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:30
Микс
17:00
1001 Траг - Оп села на каруце сека - Бачки медаљони, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Етника, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - Хвалила се жута дуња - Теодора Арсеновић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Снежана Берић - Екстра Нена, р.
23:10
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Баш ми се не да - Милан Бабић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука, р.
04:00
Микс, р.
04:45
Прело са извора, р.
05:00
Грамофон - Саградићу шајку - Софка Николић, р.
05:05
Микс