Радио Плетеница: Програмска шема - понедељак, 20. јан 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Раде Јоровић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:10
Микс
17:00
1001 Траг - Стани, стани Зоро - Станиша Стошић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Од злата јабука, р.
20:00
Микс, р.
20:45
Прело са извора, р.
21:00
Грамофон - Лажни снови, бол просјака - Милан Тимотић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Радмила Јагодић, р.
23:10
Коловођо ногом крени, р.
23:20
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Удавија се - Ансамбл Грош, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Грамофон - Кад сум бил мори Ђурђо - Мијат Мијатовић, р.
05:05
Микс, р.