Радио Плетеница: Програмска шема - четвртак, 23. јан 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Ансамбл Лоле, р.
07:10
Микс, р.
09:10
Микс
11:00
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Славуј шева - Милован Миловановић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Концерт - МасБалкански мотиви, р.
19:45
Микс, р.
21:00
Грамофон - Од када сaм се у Мостар удала - Миле Воскар, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Зорица Марковић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Бројаница - Ана Бекута, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Музичка плетеница, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Грамофон - Ој младости тужни дани - Теодора Арсеновић, р.
05:05
Микс, р.