Радио Плетеница: Програмска шема - петак, 24. јан 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Зоран Калезић, р.
07:10
ПГП РТС издања, р.
07:20
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Ово је прича о нама - Ангел Димов, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Етника, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Грамофон - Голубице бела - Бора Јањић Шапчанин, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Ансамбл Стари звуци, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Славуј шева - Милован Миловановић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Концерт - МасБалкански мотиви, р.
03:45
Микс, р.
05:00
Грамофон - Од када сaм се у Мостар удала - Миле Воскар, р.
05:05
Микс, р.