Радио Плетеница: Програмска шема - понедељак, 27. јан 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Ера Ојданић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:00
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:10
Микс
17:00
1001 Траг - Засвирај ми стара фруло - Радиша Урошевић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Од злата јабука, р.
20:00
Микс, р.
20:45
Прело са извора, р.
21:00
Грамофон - Сву ноћ ми соко - Шуле Радосављевић Шапчанин са оркестром, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Никола Урошевић Геџа, р.
23:15
Микс, р.
23:30
Коловођо ногом крени, р.
23:40
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Свирајте ми ноћас овде - Бора Спужић Квака, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Грамофон - Играли се врани коњи - Капела Цицварића, р.
05:05
Микс, р.