Радио Плетеница: Програмска шема - субота, 13. мај 2023

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон – Миодраг Тодоровић Крњевац, р.
07:15
Микс
09:00
1001 Траг – Добро јутро Анка – Миодраг Поповић
09:10
Микс
11:00
Тамбурица златна жица
11:15
Микс
13:00
ПГП РТС
13:15
Микс
14:00
Тихо ноћи
14:30
Микс
17:00
1001 Траг – Хора мартишор – Оркестар ,,Ромален‘‘, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Етника, р.
20:00
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон – Раде Радивојевић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг – Си, си, си – Љиљана Петровић Батлер, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Шездесете, р.
03:30
Микс, р.
05:00
Свирај свирче – окарина, р.
05:05
Микс, р.