Радио Џубокс: Програмска шема - уторак, 14. јан 2020

06:00
Микс
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Фестивалска разгледница – Београдско пролеће`61, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Плесни подијум, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Радмила Караклајић, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Песме Душана Матића - Дејан Чавић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Филмска музика, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Компас - Шкотска, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Концерт - Арсен Дедић, р.
05:15
Микс, р.