Радио Џубокс: Програмска шема - недеља, 22. дец 2019

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Волта Витмана 2 - Жарко Обрачевић, р.
07:10
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Сингл - Don McLean - American pie, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Биг Бенд РТС, р.
19:15
Микс, р.
21:00
ПГП, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Песме Емили Дикинсон - Милена Шишкин, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Дуети, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Компас -Наполитанска, р.
03:50
Микс, р.
05:00
Портрет - Златни Прсти, р.
05:15
Микс, р.