Радио Рокенролер: Програмска шема - четвртак, 16. јан 2020

06:00
Гитареска – мајстори гитаре, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Гитареска – мајстори гитаре, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт - КУД Идијоти, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Миленијум, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Дејан Петровић Биг бенд, р.
03:45
Микс, р.