Радио Рокенролер: Програмска шема - петак, 03. јан 2020

06:00
ПГП РТС, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:00
14:30
Микс
17:00
Поп - рок азбучник - Рамбо Амадеус, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт - Смак, р.
19:45
Микс, р.
22:00
Дуети, терцети..., р.
22:15
Микс, р.
01:00
Легенде - Лаза Ристовски, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Рибља Чорба, р.
03:45
Микс, р.