Радио Рокенролер: Програмска шема - петак, 13. дец 2019

06:00
ПГП РТС, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:00
14:15
Микс
17:00
Поп - рок азбучник - Е - Play, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт - Бјесови, р.
19:45
Микс, р.
22:00
Дуети, терцети..., р.
22:15
Микс, р.
01:00
Гитареска, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Масимо Савић, р.
03:45
Микс, р.