Радио Рокенролер: Програмска шема - понедељак, 24. феб 2020

06:00
ЛП, р.
06:30
Микс, р.
09:15
Микс
11:30
Звучни зид - Атеист Реп
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Гитареска - мајстори гитаре, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Звучни зид - Рибља Чорба, р.
20:00
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Грамофон - Електрични Оргазам - “Дисторзија”, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Звучни зид - Масимо Савић, р.
03:45
Микс, р.