Радио Рокенролер: Програмска шема - четвртак, 06. феб 2020

06:00
Гитареска – мајстори гитаре, р.
06:15
Микс, р.
09:00
Поп-рок азбучник - Беби Дол
09:15
Микс
11:30
Концерт - Гоблини
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Гитареска – мајстори гитаре, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт - Канда, Коџа и Небојша, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Миленијум, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Влатко Стефановски, р.
03:45
Микс, р.