Радио Рокенролер: Програмска шема - петак, 07. феб 2020

06:00
ПГП РТС, р.
06:15
Микс, р.
09:15
Микс
11:45
Микс
14:00
14:30
Микс
17:00
Поп-рок азбучник - Беби Дол, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт - Гоблини, р.
19:45
Микс, р.
22:00
Дуети, терцети..., р.
22:15
Микс, р.
01:00
Гитареска - мајстори гитаре, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Канда, Коџа и Небојша, р.
03:45
Микс, р.