Радио Рокенролер: Програмска шема - уторак, 14. јан 2020

08:00
Микс
09:15
Микс
11:30
Концерт - Дејан Петровић Биг Бенд
11:45
Микс
14:15
Микс
17:00
Легенде - Леб и сол, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт – Партибрејкерс, р.
19:45
Микс, р.
22:00
Гитареска – мајстори гитаре, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Гитареска -мајстори гитаре, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Јосипа Лисац, р.
04:00
Микс, р.