Радио Вртешка: Програмска шема - четвртак, 30. јан 2020

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Прича из серијала Зорана Станојевића, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма - Дечја посла - Нада Бјелогрлић, 3. епизода, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Добро јутро децо - Читаграм: Шапутање, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Преко прага - Црвенкапина породична прича, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Конвенција о правима детета: Члан 5, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Прича из серијала Зорана Станојевића, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма - Дечја посла - Нада Бјелогрлић, 2. епизода, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Добро јутро децо - Читаграм: Диктат, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Преко прага - Породична прича Бранка Ћопића, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Конвенција о правима детета: Члан 5, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Читаграм – Свети Сава, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма - Дечја посла - Нада Бјелогрлић, 1. епизода, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Добро јутро децо: Читаграм – Свети Сава, други део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Преко прага - Породична прича браће Грим, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Конвенција о правима детета: Члан 5, р.
05:10
Микс, р.