Радио Вртешка: Програмска шема - среда, 15. сеп 2021

06:05
Микс
08:05
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Данас одговарам: читање, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Добро јутро децо: Николас Никлби, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Трешњин рођендан, 2. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Модовање: Шта сте то обукли, 19. део, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Јасмина Ђаловић, 2. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Данас одговарам: учитељ и деца, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Добро јутро децо: Школски дневник, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Трешњин рођендан, 1. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Модовање: Шта сте то обукли, 18. део, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Јасмина Ђаловић, 1. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Данас одговарам: магнет, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Добро јутро децо - Лађа од папира, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Шести разред, завршни део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Авантуре црва Пере: Астероид, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Мошо Одаловић, 7. део, р.
05:10
Микс, р.