Ноћни програм - Мале ноћне приче

Гост - Урош Петровић, писац. За себе тврди да је писац епске фантастикe, дипломирани је инжењер текстила, дизајнер, аматерски фотограф, члан Председништва Менсе и, званично, четврти најпаметнији човек на свету.

По његовој књизи Пети лептир настао је први 3D филм у нашој земљи. Осим писањем књига, бави се и састављањем питања за квизове, фотографијом и дизајном. Гостује као предавач на факултетима, у школама и другим образовним установама у земљи и иностранству. Говориће о својој каријери и плановима, откриће нам има ли Србија талентоване деце и како изгледа његов процес писања. Сазнаћемо да ли је тачно да се његов коефицијент интелигенције (ИQ) не може измерити и шта крије у свом ранцу од кога се одваја. Придружите нам се и ви, тако што ћете мејл послати на tanja.nocniprogram@gmail.com.

Музички уредник: Наташа Манчић

Аутор и водитељ: Тања Гајовић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]