Читај ми!

Хумористичка емисија

Блогерка из Замбије Патриша Каунда у свом последњем видеу говори о мушкарцима из Србије. Иначе, Патриша се заљубила у нашу земљу захваљујући фотографијама које је видела на интернету, након чега је сама почела да учи језик и о култури. Још није била у Србији, али се нада да ће то урадити једног дана… Тако је то са Србијом. У њу се можеш заљубити само на невиђено.

101-годишња бака Марија Орсингер, из Италије, преживела је Шпански грип, Други светски рад, а ковид-19 је победила чак три пута... Што би рек'о наш народ: ''Било, не повратило се'', мада се овај ковид вратио чак два пута, за разлику од Другог светског рата и Шпанског грипа.

Митрополији црногорско-приморској на терет се стављао порески дуг од преко два милиона евра на име пореза и доприноса за пензијско и инвалидско осигурање за око 60 свештених лица, али је то решење Пореске управе поништено... Па после нека неко каже да нема Бога!

Возач Мерцедеса и седмоструки шампион Луис Хамилтон позитиван је на коронавирус, саопштила је Формула 1... Ма, наравно да је позитиван, када је последњих десетак трка возио ''к'о болестан''.

Музички уредник Драган Димић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон. 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]