Суплементи и имунитет

У тренду су и органска храна и суплементи. Производња хране у којој се уопште не користи хемија, и конзумирање производа који се само уз помоћ хемије могу произвести. И за једно и за друго верујемо да нам може помоћи у очувању имунитета и, нарочито ово друго – суплементе, конзумирамо често – без мере и без знања о томе како утичу, још мање – колико је потребно/довољно.

Упознаћемо вас и са радовима француске уметнице која јесен проводи у Панчеву, и повести до Ђавоље вароши - споменика природе који у себи обједињује два у свету ретка природна феномена: специфичне облике рељефа - налик фигурама начињеним од земље и два извора јако киселе воде са високом минерализацијом.

Са вама је Ружица Зоркић-Радичевић.

број коментара 0 Пошаљи коментар