Читај ми!

Најава културних догађаја

„Embodiment/Отелотворење"

Пројекат Института за уметничку игру „Embodiment/Отелотворење", биће реализован у Музеју града Београда од 26. до 28. јанура. Реч је о радовима студената основних, мастер и докторских студија Института за уметничку игру у форми фотографија, видео радова, инсталација, перформанса, као и уживо реализованих кореографија.

Овај уметнички догађај је само један од неколико, који ће бити најављени у последњем јануарском културном водичу Радио Београда 2. Уреднице нашег програма ће за данашњу емисију издвојити најважније и најквалитетније програме из области музике, позоришта, филма, визуелних уметности и популарне културе, који ће бити одржани у актуелној седмици.

Уредник и водитељ, Љубица Крминац.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Кибицфенстер Кибицфенстер

Аутор:
Група аутора

У некој врсти културног информатора за недељу која је почела, чућете аргументован избор и препоруку новинара и уредника РБ 2 из догађаја у култури који су у понуди у тој недељи. Свака емисија има и госта (госте), чији избор диктира актуелност – то је неко ко нешто ради у тој недељи или је везан за неки пројекат који је у току. [ детаљније ]