Ту и тамо

Нова емисија и наравно нова „Ту и тамо” тема ове суботе на Двестадвојци. А инспирацију смо пронашли у две домаће песме - „Питају ме питају” Оливера Мандића и „Дај не питај” Викторије.

Значи имамо питања, имаћемо и неке одговоре, а завртеће се и хитови који постављају питања без одговора. И тако се у својим песмама „питају” Адел, „Статус кво”, „Битлси”, млада певачица Камила Кабељо, па је ово идеалан тренутак и за песму дуа „Јуритмикс” - „Не питај ме зашто?”.
„Одговоре” у својим песмама доносе певачица Џош Стоун, екипа „Алан Парсонс Пројекат”, београдски бенд „ЕКВ”, а фразу „одговори ми” Адам Левин понавља у хиту „Мизери” свог бенда „Марун 5”. И да, у „Ту у тамо” избору песама са конкретним питањима налазе се „Партибрејкерси” - „Колико је сати?”, „У шкрипцу” - „Колико имаш година?”, баш као и „Гарбиџ” - „Зашто ме волиш?”, „Калчр клаб” - „Да ли стварно желиш да ме повредиш?” и наравно Дајана Рос „Зашто се будале заљубљују?”.

Аутор и водитељ: Ивана Патаковић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ту и тамо Ту и тамо

Аутор:
Београд 202

Емисија Ту и тамо суботом од 16.00 доноси нове, занимљиве и распеване музичке теме. Очекују вас велики хитови, страни и домаћи, стари и нови, супер сарадње, песме из филмова, дуети и још много тога. Ко је ту, а ко је тамо открива "диџеј" Ивана Патаковић. [ детаљније ]