Пси нас баш не разумеју најбоље

Тачније, многе ствари које радимо, могу да буду несхватљиве и нелогичне нашим љубимцима; зашто се, забога, парфемишемо, шминкамо, толико купамо, грлимо, дружимо с другим псима и зовемо људе на своју територију да једу нашу храну?

И зашто нам канта за отпатке није део дневног менија? У првом сату емисије навешћемо неке занимљиве ствари које за псећи начин живота никада неће бити прихватљиве, као и шта можемо чак и да променимо код себе (ако желимо) да и ми и наш љубимац будемо срећнији.

Сем ове приче, током поподнева очекује вас много различитих тема. 

Сервисне информације и наш репортер са подацима о саобраћају помоћи ће многима у организовању дана, а „Културни водич” је ту да предложи које манифестације широм Србије можете да посетите. Подсећамо на приче иза песама, а прослављамо и рођендане албума, синглова и музичара. Ту је и пола сата резервисаних само за нумере из Србије и региона.

Водитељ: Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]