Noćni program - Male noćne priče

Gost - Uroš Petrović, pisac. Za sebe tvrdi da je pisac epske fantastike, diplomirani je inženjer tekstila, dizajner, amaterski fotograf, član Predsedništva Mense i, zvanično, četvrti najpametniji čovek na svetu.

Po njegovoj knjizi Peti leptir nastao je prvi 3D film u našoj zemlji. Osim pisanjem knjiga, bavi se i sastavljanjem pitanja za kvizove, fotografijom i dizajnom. Gostuje kao predavač na fakultetima, u školama i drugim obrazovnim ustanovama u zemlji i inostranstvu. Govoriće o svojoj karijeri i planovima, otkriće nam ima li Srbija talentovane dece i kako izgleda njegov proces pisanja. Saznaćemo da li je tačno da se njegov koeficijent inteligencije (IQ) ne može izmeriti i šta krije u svom rancu od koga se odvaja. Pridružite nam se i vi, tako što ćete mejl poslati na tanja.nocniprogram@gmail.com.

Muzički urednik: Nataša Mančić

Autor i voditelj: Tanja Gajović

broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]