Sve više zemalja se "zaključava"

Sve više evropskih zemalja posežu za strožim merama kako bi suzbile širenje novog talasa korona virusa. Mađarska je već uvela vanredno stanje a od ponoći se ponovo "zaključava" i Velika Britanija. O stanju u tim zemljama javljaju naši saradnici iz Budimpešte i Londona.

Nedavno je nagrade "Cvet uspeha za ženu zmaja" dobilo devet najuspešnijih preduzetnica u Srbiji. Naša sagovornica je dobitnica priznanja za akademski doprinos ženskom preduzetništvu, profesorka Mirjana Radović - Marković iz Instituta ekonomskih nauka.

Tim „Beoavia" studenata Mašinskog fakulteta u Beogradu, osvojio je treće mesto na prestižnom međunarodnom takmičenju za projekat letelice OSA koja kombinuje vertikalno poletanje i sletanje sa horizontalnim letom uz visok nivo energetske efikasnosti. O još jednom velikom uspehu naših mladih stručnjaka govori Isidora Stanković, članica tima Beoavia.

Pozvaćemo vas i da posetite izložbu "U apoteci kod ugarskog kralja Svetog Srefana", koja pruža jedinstvenu priliku da se vidi u celosti očuvan, restaurisan nameštaj iz istoimene apoteke iz Vršca, otvorene 1885.

Sa vama je Jelena Vidić.

broj komentara 0 pošalji komentar