Dionis

Emisija za ljubitelje života

Koliko znanja i građanske hrabrosti je potrebno da neko kao član najelitnije akademske zajednice ustvrdi da se najstarije piramide na svetu nalaze u Bosni. Upravo to je učinio pre nešto više od decenije Semir Osmanagić. Gotovo je nemoguće da vam se život ne pretvori u avanturu kada krenete u potragu za istinom. To se i njemu dogodilo. Da li čoveku koji se trideset godina bavi izučavanjem piramida po svetu i ima doktorsku disertaciju o piramidama, svako brdo liči na piramidu ili ga je sudbina dovela pred najstariju piramidu na svetu sa jednom jedinom zapovešću koja je glasila: kopaj! Šta je do sada iskopao i ima li svetla na kraju tunela, u Dionisu nam priča Semir Osmanagić.

Ton majstor: Goran Ivković

Muzički urednik: Ivana Đorđević

Autor i voditelj: Dijana Ivanović

 

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 09. dec 2019, 12:33) - Vojin Šarčević

Uputstvo - odgovor

Poštovani,
emisija se redovno kači na podkast kao i ostale emisije RB2, tako da je možete preslušati.

Hvala Vam na interesovanju,

Srdačan pozdrav iz Radio Beograda 2!

(ponedeljak, 09. dec 2019, 01:20) - anonymous [neregistrovani]

Uputstvo...

Da bi doslo do bilo kakvog komentara bilo bi neophodno preslusati ili eventualno preuzeti razgovor;do ovog trenutka moguce je samo procitati najavu.Rec je,naravno,o naknadnom preslusavanju , sto je ovom prilikom onemoguceno za razliku od didakticnog uputstva za komentarisanje.
Uctivost ce,verujem,otkloniti ovaj nedostatak...Zato budite tako ljubazni pa nam omogucite da emisiju odslusamo. Naknadno.