Čitaj mi!

Zvezdani časovi

Marina Milivojević Mađarev: Virdžinija Vulf

Biografska drama o rodonačelnici toka svesti, o preplitanju toka svesti i toka literature, o razlozima za pisanje i razlozima koji nas u tome sprečavaju.

 

Životna priča engleske književnice Virdžinije Vulf (1882-1941) posmatrana je iz perspektive njenog sjajnog eseja „Sopstvena soba".

Uloge tumače: Radmila Andrić, Miodrag Radovanović, Vladica Milosavljević, Irfan Mensur, Predrag Tasovac, Rade Marković, Siniša Ubović i Vladislav Mihailović
Lektor: Nataša Šuljagić
Ton-majstor: Dejan Ivanović
Muzički urednik: Dragan Mitrić
Producent programa: Aleksandra Rajić Žikić
Reditelj: Marina Milivojević
Urednik emisije: Vojislav Donić
Proizvodnja: Dramski program Radio Beograda, februar 2002. (repriza)

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 28. nov 2022, 12:40) - Vojin Šarčević

Odgovor Radio Beograda 2

Poštovana,

produkcija Dramskog programa Radio Beograda predmet je zaštite autorskih i izvođačkih prava učesnika u procesu proizvodnje ovih dela. Stoga je jedina opcija za naknadno, odloženo preslušavanje, putem multimedijalne platforme RTS Planeta, 72h nakon emitovanja.

A na odloženom preslušavanju na podkastu nalaze se sva dramska dela novijeg datuma proizvodnje. One se redovno objavljuju na sajtu sa opcijom preslušavanja.

Srdačno,

Drugi program Radio Beograda

(petak, 25. nov 2022, 16:57) - Ivana [neregistrovani]

MP3 drame

Poštovani, molim vas uvedite opet opciju audio snimka radio drama na vašem sajtu, kao što postoje i snimci drugih emisija Radio Beograda. I jedno pitanje, zašto radio kanali RTS Džuboks, Pletenica, Rokenroler i Vrteška ne postoje na sajtu RTS-a, da mogu da se slušaju i u realnom vremenu i snimci emisija. Vaša verna slušateljka od malih nogu, sve najlepše!

Dramski program Dramski program

Autor:
Radio Beograd 2

Dramski program na RB2 svakodnevno emituje repriznu i premijernu produkciju radnim danima od 18:32, subotom u 18:00 u serijama Mala scena, Paukova mreža, Radio igra, Drama Drugog programa, Zvezdani časovi i Dokumentarno dramski program. [ detaljnije ]