Ljubimci u vreme u kom se ne ljubi

Iako nije najbitnija stvar u vremenu pandemije Kovid-19, svakako je jedna od tema koja bi trebalo da bude razjašnjena tačnim i korisnim informacijama.

Mnogo je ljudi koji dane provode kod kuće, a tamo su i njihovi psi, mačke, ili druge životinje. Šta ako vam ustreba veterinar hitno, posle 17 časova? Šta ako gajite stoku na većem gazdinstvu? Kako i tu održavati potrebnu higijenu? O ovome pričamo na početku emisije.
U nastavku i druge teme. Servisne informacije i drugi važni podaci pomoći će mnogima u organizovanju dana. Za opuštenije teme, tu su priče iza pesama, a proslavljamo i rođendane albuma, singlova i muzičara. Tu je i pola sata rezervisanih samo za numere iz Srbije i regiona.

Emisiju vode Branislav Trajković i Kruna Pintarić
Reporter: Jovana Zec

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]