Читај ми!

Погледајте како ће се Hurricane борити за финале Евросонга

После једногодишње паузе због здравствене ситуације која је снашла целу планету, следеће недеље, враћа се „Песма Евровизије“. Делегација Србије допутовала је у Ротердам где је група "Hurricane" имала своју прву пробу и конференцију за медије.

Првог дана на „Песми Евровизије“ 2021. године српска делегација показала је на бини у Ахој арени штa нас очекује у другом полуфиналу, 20. маја, директно на Првом програму РТС-а.

Од претходног оваквог догађаја прошло је више од 700 дана. „Евросонг“ је поново ту, али ово издање доста је другачије, између осталог, и због безбедносних мера.

На самом почетку првог радног дана у Ротердаму, српске представнице – девојке из групе "Hurricane", упознале су се са правилима која су обавезна за све делегације.

Простор за чланове делегација зове се Delegation Bubble и у њему је обавезно ношење маски и држање дистанце како би се обезбедила сигурност учесника.

Делегација Србије имала је и своју прву пробу. Техничка проба неопходна је како би на сцени све звучало беспрекорно.

Први излазак на сцену приближио је српске представнице атмосфери коју месецима чекају.

Сања, Ксенија и Ивана кажу да су задовољне првом пробом. „Виделе смо неке ситнице које би могле да се измене. Следећа проба нам је у четвртак и надамо се да ће тад све бити решено“, открива Ивана Николић.

Конференција за медије затворила је први дан. Наше представнице одговарале су на питања новинара и подсетиле их на некадашње евровизијске хитове.

Први дан успешно је завршен, а ураганке из Ротердама насмејане шаљу пољупце свима који их подржавају.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(четвртак, 13. мај 2021, 12:26) - Ariana [нерегистровани]

Jos od Molitve...

... nisam bila ovoliko uzbudjena za nase predstavnike!!!
Cure, najbolje ste u univerzumu, ne samo na svetu!!! Neka vam je sa srecom!

(среда, 12. мај 2021, 09:11) - Petar [нерегистровани]

Bravo!

Ove devojke me svaki put iznova oduševe! Verujem da ćemo ući u finale. Kako god da bude, moram reći da se niko odavno nije trudio kao one. Bravo za Hurricane!

(уторак, 11. мај 2021, 17:01) - anonymous [нерегистровани]

Super

Jedva čekamo 20.maj!