Пријавите се

О пријављивању за учешће у квизу

Такмичар у квизу ТВ слагалица можете постати ако попуните један од три понуђена теста и пошаљете на једну од следећих имејл адреса: tvslagalica@rts.rs или slagalica@mail.com

Тестове можете преузети овде: тест пријава 1тест пријава 2тест пријава 3.

Након усвајања пријаве такмичари ће бити позвани на тестирање, које ће се обавити у просторијама РТС или на месту које Телевизија за то предвиди.

Критеријуми за одабир такмичара су тест са задацима из ТВ слагалице и провера психофизичке способности у присуству психолога.

Тестирање ће обавити комисија, која ће резултате саопштити званичним путем. Такмичаре који буду одабрани ће о начину снимања, правима и обавезама обавестити овлашћена лица.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(понедељак, 28. сеп 2020, 19:20) - anonymous [нерегистровани]

Takmičari

Zar je moguće da u Srbiji nema još takmičara koji bi učestvovali u Slagalici ? Pozivate stalno jedne te iste takmičare,kviz je postao privatizovan.Uvek 10-12 istih igrača i poneki novi.Razmislite malo o tome.

(уторак, 15. сеп 2020, 09:01) - Igor [нерегистровани]

Procitaj

Mozda bi trebalo razmisliti o verziji kviza slagalica na latinici

(субота, 11. апр 2020, 07:37) - Александар Правдић [нерегистровани]

Слагалица

Молба редакцији слагалице. Младој,новој лепој водитељки скренути пажњу или научити да ми немамо слова: бе,це , де, ге. Када такмичари отварају поља тако обавезно да их исправља.Све најбоље у будућем раду Вам желим. Годинама веран Ваш гледалац.

(уторак, 10. мар 2020, 10:53) - anonymous [нерегистровани]

Državljanstvo

Da li je potrebno državljanstvo Republike Srbije za učešće u Slagalici?