Bojana, Aleksa i Danica – Ko će biti pobednik

U toku su pripreme za izbor predstavnika Srbije na 60. jubilarnoj Pesmi Evrovizije. Ove godine Srbija od tri kandidata bira jednog koji će je na velikoj evrovizijskoj sceni predstavljati kompozicijom Vladimira Graića.

Kompozicije su spremne, a Bojana Stamenov, Aleksa Jelić i Danica Krstić nestrpljivo i s osmehom čekaju vaše glasove.

Spremite se da 14. i 15. februara na Prvom programu Televizije Srbije uživate u sjajnim interpretacijama i glasate za pesmu koju želite da čujete i u Beču.

broj komentara 3 pošalji komentar
(sreda, 04. feb 2015, 14:42) - milica [neregistrovani]

Aleksaa

Aleksa je pravi izbor osim sto ima najbolji voka, ume predivno da igra i sam je predivan. On ce nam doneti ako ne pobedu onda veliko postovanje u svetu, ili oboje!!!!! Aleksaaa

(sreda, 04. feb 2015, 04:59) - anonymous [neregistrovani]

nikola

Ne dopada mi se nijedno od njih. Realno ne prolazimo u finale.

(utorak, 03. feb 2015, 07:30) - ESC FAN [neregistrovani]

Bice veoma tesko u polufinalu

sa 6 sovjetskih bivsih drzava, uvek kada je tako bilo mi smo omanulu 2009 i 2013 godione. Posto imamo veoma tesko polufinale gde imamo Rumuniju i Grcku (koje nikada nisu omanule u polufinalima) , plus veoma dobru Dansku (koja nije omanula u polufinalima od 2008), plus Madjarsku koja od 2011 ulazi svake godine u finale i Finsku koja ima jako nacionalno takmicenje ove godine i Holandiju koja u poslednje dve godine je ostvarila jako dobre plasmane 9 i 2 mesto prosle godine posle godina losih rezultata , i gde su cak 6 bivsih sovjetskih republika ( uvek kada je tako bilo Srbija nije usla u finale setimo se 2009 i 2013 godine) od 9 koliko ove godine ucestvuju (Ukrajina je zbog rata i agresije odustala ove godine) moramo izabrati pesmu koja peva pevac sa jakim vokalom(da ga ziri izvuce u poenima , ako omane kod publike tj ne bude u vrhu jer znamo da u tih 6 drzava nas kandidat moze da se nadje kod publike tek na 6 i nekom nizem mestu sto samo daje mozda plafno 5 glasova kod publike) a najbolji vokali od svih ima Bojana Stamenov, pa onda Danica i na kraju tek Aleksa.