Upoznajte Bojanu Stamenov

Bojana Stamenov je jedan od kandidata za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije 2015. godine u Beču. Pevanjem se bavi od svoje sedme godine.

Završila je čak tri odseka u srednjoj muzičkoj školi - gitara, lauta i renesansno pevanje. Bila je finalista šou-programa „Ja imam talenat" 2012. godine, kada je širu publiku osvojila svojim raskošnim glasom i sjajnom interpretacijom. U Srbiji je često predstavljaju kao srpsku Aretu Frenklin.

Život bez muzike ne može da zamisli. Ne voli samoću i zato se trudi da što više vremena provodi sa svojim najmilijima. Ako su svi zauzeti, Bojana hekla i štrika, a mnogo voli i da kuva.

Kao mala, želela je da bude velika, a pevanjem je počela da se bavi jer je imala tremu kada je samo svirala na instrumentu. Za prvi poljubac kaže da je bio smotan, sladak i nezaboravan. Ako ustane na levu nogu vrati se u krevet jer ne želi da drugi nadrljaju zbog njenog lošeg horoskopa. Obožava putovanja i volela bi da joj neke od sledećih destinacija budu Francuska zbog umetnosti i hrane, Irska zbog predela i piva, a Amerika, kako kaže, zbog svega: bluz, kaubojke, bajkeri, Čikago, mjuzikli, Las Vegas...

Ljubiteljima Pesme Evrovizije poručuje da nikada ne odustaju od onoga što vole i onoga koga vole, jer na kraju ostaje samo ljubav.

Gledajte „Odbrojavanje za Beč" 14. i 15. februara u 21 uživo na RTS 1, RTS HD i RTS Satelit, uživajte u sjajnim interpretacijama i glasajte za pesmu koju želite da čujete i u Beču.

broj komentara 7 pošalji komentar
(nedelja, 15. feb 2015, 18:32) - brankic [neregistrovani]

glas za Bojanu

Definitivno najbolja boja glasa, snaga u glasu i savrsena emocija koja se oseca kada ona peva !!! Hajde Bojana daj veceras sve od sebe, pa da se radujemo !!! Moj glas je za tebe !!!

(nedelja, 15. feb 2015, 15:46) - Milos [neregistrovani]

Bravo

Bojana je savrsena.. Peva odlicno.. Definitivno ona treba da nas predstavlja u Becu.
Moj glas ide njoj..

(subota, 14. feb 2015, 11:25) - LELA [neregistrovani]

lelazikic89@gmail.com

Ja bih svoj glas dala Bojani, devojka odlicno peva. Stvarno predivan vokal. I mislim da bi nas ona najbolje predstvila. Samo napred Bojana, navijam za tebe.

(subota, 14. feb 2015, 11:24) - Jane 007 [neregistrovani]

Upoznajte Bojanu Stamenov

Nisam znao da je Bojana ovoliko muzicki obrazovana. Cini mi se da je ona najadekvatniji nas predstavnik u Becu, voleo bih da ona pobedi

(subota, 14. feb 2015, 11:18) - Avram [neregistrovani]

Moj glas za Bojanu

Moj glas ide Bojani iz razloga sto ta devojka izvanredno peva, ima ogromne glasovne mogucnosti i jako je ljupka i harizmaticna osoba koja, ako odnese pobedu u Beogradu, moze istu da ponovi na Eurosongu u Becu.

(subota, 14. feb 2015, 11:13) - Lana [neregistrovani]

lanacvetkovic

Bojana celo Uzice je uz tebe. Imas nevidjeni vokal!!!!! Do pobede!!!!!

(subota, 14. feb 2015, 01:25) - anonymous [neregistrovani]

navijam za nju

moj pobednik, nadam se da su joj dali dobru pesmu!!!!!!!!!