Počelo odbrojavanje za Beč

Za jednu kartu za odlazak u Beč i „Pesmu Evrovizije“ u takmičarskoj večeri „Odbrojavanje za Beč“, sutra u 21 čas, boriće se tri kandidata. Najpre će Aleksa Jelić otpevati „Vodi me“, zatim Danica Krstić „Suze za kraj“, a potom će Bojana Stamenov predstaviti numeru „Ceo svet je moj“.

Revijalno veče Odbrojavanje za Beč predstavilo je tri kandidata koji su uživo pevali domaće i strane hitove i pokazali vokalne sposobnosti i kvalite zbog kojih su odabrani.

U glavni grad Austrije može da otputuje samo jedno, pa Bojana Stamenov, Danica Krstić i Aleksa Jelić daju sve od sebe.

Ovde možete preuzeti fotografije (foto: Slobodan Sarić RTS)

Kandidati su, izvlačeći redne brojeve, odredili kojim će redosledom nastupiti sutra, kada će televizijski gledaoci prvi put čuti kompozicije Vlade Graića, od kojih će samo jedna predstavljati Srbiju u Beču.

Najpre će Aleksa Jelić otpevati Vodi me, zatim Danica Krstić Suze za kraj, a potom će Bojana Stamenov predstaviti numeru Ceo svet je moj.  

Gledaoci će svojim glasovima moći da utiču na izbor ovogodišnjeg nacionalnog predstavnika na „Pesmi Evrovizije“ koja će se održati 19, 21. i 23. maja u Beču.

Prvo polufinale zakazano je za utorak, 19. maj, drugo polufinale biće održano dva dana kasnije, a veliko finale je rezervisano za subotu, 23. maj, kada će Evropa izabrati pobednika 60. „Pesme Evrovizije“.

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 14. feb 2015, 22:47) - Dejan [neregistrovani]

Teška odluka

Evo šta sam ja primetio , nešto što se jasno vidi. Svo troje imaju prelep glas to je najvažnije. Aleksa Jelić ima savršen scenski nastup u tome prednjači koji dobro uklapa sa izvodjenjem numere, Danica Krstić ima ubedljivo najbolju sposobnost da svoj glas pokaže u najsavršenijem izdanju na sceni bez i jedne greške glas savršen, dok pod tri Bojana Stamenov ima prelep glas ali prednjači po jednoj veoma bitnoj stvari a to je perfektno pevanje na engleskom jeziku bukvalno bez greške, pa ako se odluče na eng.... Eto to su prednosti svakog od kandidata pa vi se narode sutra odlučite. Ja već jesam.