Pesme u finalnom srpskom izboru

Na takmičenju za predstavnika na 60. „Pesmi Evrovizije“ Srbija je birala između tri kandidata i tri pesme Vlade Graića: Aleksa Jelić je predstavio numeru „Vodi me“, Danica Krstić „Suze za kraj“, a Bojana Stamenov kompoziciju „Ceo svet je moj“.

Aleksa Jelić - „Vodi me" (wav)

Danica Krstić - „Suze za kraj" (wav)

Bojana Stamenov - „Ceo svet je moj" (wav)

broj komentara 4 pošalji komentar
(ponedeljak, 16. feb 2015, 14:08) - Vili [neregistrovani]

Studijske verzije

Nadam se da cemo uskoro moci da cujemo i studijske verzije pesama.

(ponedeljak, 16. feb 2015, 12:21) - anonymous [neregistrovani]

Tri predivne pesme

A.Jelic=disco kralj,Danica=zvezda Danica a Bojana=kip slobode koja je otpevala the liberty song. Fantasticno!

(ponedeljak, 16. feb 2015, 11:38) - anonymous [neregistrovani]

Ceo svet je naš

Čestitam, odličan show. Sve tri pesme i izvođači su kvalitetni, V.Grajić je zaista pravi majstor za hitove.Šaljemo podršku pobednici i neka razbije konkurenciju u Beču.

(ponedeljak, 16. feb 2015, 11:07) - Robert ki [neregistrovani]

Divno

sto se tiče izbora pesama, ovo je prvi put da je u tri pjesme svaka bila na svom mestu. Od te tri su bile dve za koje nisam mogao da se odlučim.... Pitam se ranijih godina kako je bilo.... Previše učesnika, i na kraju uvek bude los izbor. Ovoga puta svaka čast i nadam se da ćete i ubuduće raditi na isti način, kada je izbor pesama u pitanju. I poslednje, uvek sam se pitao, zašto u Srbiji nije moguće praviti ovakve pesme i kada nema potrebe za odlazak na Eurosong? Nije ni čudo sto se sve pretvorilo u turbo folk i sto radije slušamo hrvatsku pop muziku nego srpsku... A samo pogledajte kako to radi nekoliko kvalitetnih ljudi u Srbiji.... Hvala još jednom za divne pesme!