Evrosong 2015: Evroklub u Otakrinškoj pivari

U maju će se za vreme održavanje Pesme Evrovizije u Beču naći oko 1700 novinara i 1300 umetnika iz zemalja učesnica. Pored Evrovizijskog sela na Trgu ispred gradske skupštine još jedno mesto okupljanja za one sa akreditacijama će biti i Otakrinška pivara u 16. Bečkoj opštini.

Tako je organizator ORF našao lokaciju u blizini Bečke gradske hale kako bi novinari imali priliku da intervjuišu učesnike ili jednostavno da sa njima provedu slobodno vreme. Osim toga ovaj klub služi i za promociju zemalja učesnika pred međunarodnom štampom raznim nastupima ili žurkama u režiji neke zemlje.

Ovaj klub koji je inicirala Austrijska državna televizija ORF otvara svoja vrata akreditovanim posetiocima u nedelju, 17. maja. Do kraja finala se očekuje da kroz ovaj klub prođe oko 2500 akreditovanih gostiju.

Do otvaranja ovim gostima na raspolaganju stoje specijalne evrovizijske večeri na više lokacija u gradu na kojima će gosti imati priliku da se bolje upoznaju sa austrijskim i bečkim gostoprimstvom.

U Evrovizijskom selu na Trgu ispred gradske skupštine na programu će biti nastupi uživo, DJ večeri i još mnogo toga. Ulaz je besplatan.

Pored ovog sela vrhunac je i ceremonija otvaranja ispred Gradske kuće Beča 17. maja, kada će sve delegacije i predstavnici svih zemalja učesnica proći crvenim tepihom.

broj komentara 0 pošalji komentar