Bojana na turneji, prva stanica Skoplje

Predstavnica Srbije na ovogodišnjem Evrosongu Bojana Stamenov započela je svoju evropsku turneju. Prva zemlja koju će posetiti je Makedonija.

U Skoplju vlada veliko interesovanje za Bojanom i pesmom "Beauty Never Lies". Jednodnevnu posetu našim susedima iskoristila je kako bi dala nekoliko intervjua za štampane i elektronske medije.

"Prvi put sam u Makedoniji, samim tim i njenom glavnom gradu. Sve lepe stvari koje sam čula o Skoplju su se ispostavile kao tačne. Osećam se sjajno što je moja prva poseta ovom gradu zapravo evrovizijska poseta. O tome sam nekada maštala, a sada se i ostvarilo", rekla je Bojana Stamenov, i dodaje - "Uživam u predstavljanju pesme "Beauty Never Lies" i radujem se pozitivnim reakcijama i u Skoplju. Nadam se da je ovo samo početak sjajne energije koja postoji i koju ćemo svi zajedno imati i u maju u Beču".

Nakon Makedonije, srpska predstavnica Bojana Stamenov posetiće tradicionalno posećen i poznat susret učesnika Pesme Evrovizije "Eurovision in Concert" u Amsterdamu. Posle Holandije, pesmu "Beauty Never Lies" promovisaće i u Belgiji.

 Pratite nas na oficijelnom Tviter nalogu
Pratite nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici

broj komentara 6 pošalji komentar
(petak, 03. apr 2015, 18:33) - anonymous [neregistrovani]

re Bojana je

;) do finaleee

(petak, 03. apr 2015, 14:38) - stokholm [neregistrovani]

Bojana je fantasticna

Srbija never lies. Sve najbolje i do finalaaa;)

(sreda, 01. apr 2015, 18:23) - Lana [neregistrovani]

Beauty never lies

Odlicna ideja za promociju nase zemlje pre svega a onda i promociju Bojane Stamenov i pesme koju ce izvesti pred auditorijumom u Becu.

(sreda, 01. apr 2015, 17:55) - Mira [neregistrovani]

bojana na turneji

Divno je što je Bojana krenula turneju od naših komšija i što će predstaviti našu pesmu koja će nas voditi na evrosong.

(sreda, 01. apr 2015, 17:39) - anonymous [neregistrovani]

Promovisati pesmu najvise u zemljama bivseg SSSR koje se takmice na ovom takmicenju

Mislm da bi pesmu trebalo najvise promovisati u zemljama bivseg sovjetskog saveza od kojih ne dobijamao nesto puno poena naroctio u Baltickim drzavama i onim na Kavkazu, a u nasem polufinalu ucestvuju cak 6 od 9 zemalja bivseg SSSR. Imali smo 2 puta da smo imali 6 drzava iz bivseg SSSR u polifinu i uvek smo otpadali kada je tako bilo 2009,2013 godine. Evo npr od Rusiej smo dobli bese samo 13 poena od 2007, a mi nima u finalima dali cak 35, dok smo npr od Albanije dobli 11 poena a dali samo 1 poen 2012 godine.

(sreda, 01. apr 2015, 16:26) - Daria [neregistrovani]

Pesma evrovizije

Bas lepo ,Bojana i treba da malo obilazi nase susedne zemlje i promovise pesmu koja ce po mom misljenju biti pobednicka.