Uspešna turneja u Belgiji

Nakon Holandije i velike predevrovizijske "groznice" u Amsterdamu, Bojana Stamenov je posetila Belgiju.

Kao i prošle nedelje, i ovaj vikend je bio rezervisan za promotivnu turneju naše ovogodišnje predstavnice. Pesma "Beauty Never Lies", kojom će nas Bojana predstavljati u Beču, ima veliki broj obožavalaca i u Briselu. Ova informacija obradovala je i Bojanu, koja je nastupila na evrovizijskom koncertu u Briselu, dala veliki broj intervjua i gostovala u brojnim televizijskim i radijskim emisijama.

"Oduševljena sam Belgijom. Turneju smo iskoristili da obiđemo dva grada, Brisel i Genk. Prelepe građevine bile su svuda oko nas, a saznanje da su mnoge od njih stare i više od četiri veka čini ih još privlačnijim i fascinantnijim. Ceo grad miriše na vafle, a čokolada je nešto posebno. Preporučujem svima" - kaže Bojana u svojim prvim utiscima sa turneje. "Imali smo nastup u subotu i iznenadila me je velika podrška koju svi pružaju našoj pesmi, te se lepa priča iz Amsterdama nastavlja. Osim nastupa, vreme smo iskoristili za brojne intervjue. Posebno bih izdvojila posetu i gostovanje na nacionalnom radiju Belgije, jer sam jedini učesnik Pesme Evrovizije koji je tamo gostovao, te su mi na taj način ukazali posebnu čast" - dodaje naša predstavnica.

Treba napomenuti da su sve zemlje koje je Bojana Stamenov posetila u istoj polufinalnoj večeri kao i Srbija, i da, samim tim, imaju pravo glasa.

Srbija nastupa na Pesmi Evrovizije u Beču u prvom polufinalu 19. maja, pod rednim brojem 9, u direktnom prenosu na RTS-u. Finale je na programu 23. maja.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 29. apr 2015, 03:13) - anonymous [neregistrovani]

Podrzimo Bojanu glasajmo za broj 9 u polufinalu 19.maja 2015 godine

Nadam se da ce nasa dijaspora da podrzi Bojanu iako peva na engleskom jeziku, kao sto drugi podrzavaju svoje predstavnike bez obzira da li njihov predstavnik peva na maternjem ili nekom drugom jeziku uglavnom engleskom.
Mislim da je velika greska sto se nije vise paznja posvetila ex sovjetksim drzavama , jer od njih dobijama uvek malo poena a narocito od onih baltickih, od kojih u nasem polufinalu imamo cak 6 od 9 koliko ucestvuju ove godine jer je Ukrajina odustala zbog rata i agresije od ucesca ove godine .Trebalo je poslati Bojanu na onaj evrovizijski parti u Rigi u Letoniji i bar u neku drzavu sa kavkaza Jermeniju ili Gruziju.