Druženje sa Bojanom Stamenov

Večeras je u Holu RTS-a održano druženje sa ovogodišnjom predstavnicom na Evrosongu, Bojanom Stamenov. U prisustvu novinara, članova delegacije i prijatelja, Bojana je još jednom pokazala svoje vokalne sposobnosti.

Bojana se zahvalila na podršci svima i predstavila prateće vokale koji će biti sa njom na sceni: Sašku Janković, Sanju Bogosavljević, Marka Nikolića i Olivera Katića.

60. Pesma Evrovizije održaće se od 19.-23. maja u Beču. Ove godine grad Beč dočekuje 40 zemalja učesnica. Kompozicijom Vladimira Graića „Beauty never lies", Bojana Stamenov nastupiće u prvom polufinalu, 19. maja, pod rednim brojem 9.

Naša delegacija put Beča kreće u ponedeljak, 11. maja, a prve probe na spektakularnoj sceni Gradske hale imaće već sutradan.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 10. maj 2015, 20:21) - anonymous [neregistrovani]

Glasajmo za broj 9 , 19.maja da bi videli Bojanu i nasu trobojku opet u velikom finalu 23.maja 2015

Nadam se da ce nasa dijaspora podrzati Bojanu kao sto rade druge dijaspore sa svojim predstavnicaim na Evroviziji i koji se ne bune kada predstavnik ne peva pesmu na maternjem jeziku.
Bojana nastupa pod rednim broj 9 u I polufinalu 19.maja . Pravo glasanja pored zemalja ucesnika tog polufinalu imaju jos i Austrija, Spanija, Francuska i po prvi put Australija tako da ce nasi i u Australjli moci da glasau za Bojanu ako gledaju prenos na SBS 1 od 3 ,4 ili 5 sati ujutru u zavisnosti od zone.