Predstavnici Srbije otputovali u Beč

Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije i evrovizijski tim otputovali su danas u austrijsku prestonicu, gde se održava najgledanije muzičko takmičenje u Evropi.

"Presrećna sam. Jedva čekam da sletimo. Dugo smo se spremali, uradili sedam verzija pesme "Beauty Never Lies" i koreografiju koja prati poruku koju želimo da pošaljemo. Prva želja mi je ulazak u finale, a nakon toga očekivanja rastu. Nadamo se uspehu. Podržite me, gledajte i slušajte 19. maja u prvom polufinalu, a onda i, nadam se, finalu 23. maja. Vidimo se u Beču", poručila je Bojana Stamenov.

Već sutra, 12. maja, Srbija ima prvu probu u evrovizijskoj dvorani, odakle se očekuju i prvi utisci.

Srbija nastupa u prvom polufinalu 19. maja pod rednim brojem 9, u direktnom prenosu na RTS-u.

broj komentara 4 pošalji komentar
(utorak, 12. maj 2015, 08:09) - anonymous [neregistrovani]

Anglovizija

One Hybridne verzije, pola-pola, su najbolje. Uzivam u njima.

(utorak, 12. maj 2015, 00:46) - anonymous [neregistrovani]

Podrzimo Bojanu, glasajmo 19.maja za broj 9, da bi je videil u glamuroznom finalu 23.maja

Bojana ce nastupati pod rednim brojem 9 , 19.maja u prvom polufinalu. Pravo da glasaju tada imaju sve zemlje ucesnice tog polufinala, plus Austrija, Francuska, Spanija i Australija po prvi put.
Nadam se da ce nasa dijaspora podrzati Bojanu, kao sto druge dijaspore podrzavaju njihove predstavnike bez obzira na kom jeziku izvode pesmu na ovom takmicenju maternjem, engleskom ili nekom drugom.

(ponedeljak, 11. maj 2015, 22:43) - stokholm [neregistrovani]

tri verzije,Nek ti je sa srecom,Good luck i Lycka till ;)

Sedam verzija pesme=Fantasticno. Ceo svet je tvoj Bojana!!!

(ponedeljak, 11. maj 2015, 18:52) - Milan88 [neregistrovani]

Srećno u Beču!

Želim našem timu sve najlepše i odličan rezultat. Ako imamo dobro koreografiju i pogotovo dobru haljinu i nastup - što se nadam - onda mislim da imamo velike šanse da vratimo ovi takmičenje kod nas. Samo jedno pitanje: Gde je Saša Mirković? Da li i on ide u Beč? 2007. je bio u Helsinkiju koliko se ja sećam. Ali mislim čak da će naša predstavnica dobiti i tamo najveći aplauz i podršku. Ne samo zato je pesma dobra, već u zbog dijaspore. ORF, austrijska televizija, objavila je juče da najviše naših ljudi ima u Beču. Više od 80.000 samo u Beču! Jedva čekam i već vidim u celoj dvorani naše zastave.