Srbija večeras bira preostale finaliste „Beovizije“

Još šest mesta ostalo je u finalu „Beovizije 2020“. Ko će se od večerašnjih 12 polufinalista naći na beovizijskoj sceni u nedelju, saznaćemo oko ponoći. Prenos drugog polufinala od 21 čas na Prvom programu i RTS Planeti. Na sajtu RTS-a možete pratiti „iz časa u čas“ dešavanja u studiju u Košutnjaku.

Za nastup u finalu festivala „Beovizija 2020“ tokom prve polufinalne večeri izborili su se Thea Devy, Neda Ukraden, Andrija Jo, Marko Marković, EJO i Igor Simić.

Mesto u finalu „Beovizije 2020“ večeras će pokušati da obezbede „Lift“ (Samo mi kaži), Bane Mojićević (Cvet sa Prokletija), Bora Dugić i „Balkubano“ (Svadba velika), Bojana Mašković (Kao muzika), Naiva (Baš, baš), „Rošer etno bend“ (Samo ti umeš to), Lazar Živanović (Puklo je nebo), Ivana Jordan (Vila), Nenad Ćeranić (Veruj u sebe), "Hurricane" (Hasta la vista), Ana Milenković (Tajna), Milan Bujaković i Olivera Popović (Niti).

Voditeljski par i večeras će biti Dragana Kosjerina i Jovan Radomir, poznato lice švedskog Javnog servisa. 

Za dobru atmosferu u Grin rumu opet će biti zaduženi Kristina Radenković i Australijanac srpskog porekla Stefan Popović, takođe poznati voditelj.

Sve kompozicije koje učestvuju na ovogodišnjem festivalu dostupne su na multimedijalnoj platformi RTS Planeta i zvaničnom Jutjub kanalu RTS-a za „Pesmu Evrovizije“.

„Beovizija 2020“ – 28. i 29. februar, 1. mart, 21 čas, RTS 1 i RTS Planeta.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">