Drugo polufinale „Beovizije 2020“ – izabrani svi finalisti

Konačno su poznati svi finalisti „Beovizije“! Iz drugog polufinala za put u Roterdam boriće se: "Hurricane", Bane Mojićević, Ana Milenković, „Lift“, Milan Bujaković i Olivera Popović i „Naiva“.

23.34 - "Hurricane" ide u finale, a pridružuju im se Bane Mojićević, Ana Milenković, „Lift“, Milan Bujaković i Olivera Popović i „Naiva“.

Ovde možete preuzeti fotografije iz drugog polufinala „Beovizije 2020".

23.30 – Brazil! Revijalni deo zatvorila legendarna Bebi Dol sa svojom pesmom kojom je 1991. godine predstavljala Jugoslaviju. 

23.16 – Tijana Dapčević podsetila nas je na svoju evrovizijsku pesmu To The Sky iz 2014. godine, ali i prošlogodišnju makedonsku pesmu Proud. U Stokholm iz 2016. godine nas je vratila Nevena Božović otpevavši ukrajinsku pobedničku numeru 1944.

23.05 – Sanja Ilić i „Balkanika“ otvorili revijalni deo večeri sa izraelskim i kiparskim evrovizijskim numerama – Golden Boy i Fuego.

22.55 – Glasanje okončano! Linije zatvorene.

22.40 – Glasanje je počelo! Na broj 5556 pošaljite SMS poruku sa rednim brojem favorita. Maksimalan broj poruka sa jednog broja je 20.

22.28 – Milan Bujaković i Olivera Popović zlatnim Nitima zatvorili takmičarski deo programa.

22.24 – Nije Tajna da Ana Milenković želi u finale.

22.20 – „Vidimo se kasnije“ (Hasta la vista), kažu devojke iz grupe "Hurricane" koje su eksplozivnim nastupom podigle publiku na noge.

22.09 – Nenad Ćeranić Veruje u sebe i laganu baladu da ga odvede u finale „Beovizije 2020“.

22.05 – Vila večerašnjeg polufinala je Ivana Jordan, a videćemo da li će joj se ostvariti želja...

22.01 – Lazar Živanović traži spas pesmom Puklo je nebo.

21.46 – Numera Samo ti umeš to adut je „Rošer etno benda“ za plasman u veliko finale.

21.41 – „Naiva“ Baš, baš želi u finale.

21.37 – Bojana Mašković uz pomoć plesača u crno-belim toaletama i jin i jang simbolikom izvela moćnu baladu Kao muzika.

21.25 – „Čik mi reci ne“, poručuje „Balkubano“ u veseloj pesmi Svadba velika.

21.21 – Bane Mojićević se nada da će ga Cvet sa Prokletija odvesti u finale.

21.17 – Čast da otvori takmičarski deo drugog polufinala imao je bend „Lift“ sa energičnom numerom Samo mi kaži.

21.00 – Drugo polufinale „Beovizije 2020“ je počelo! Nevena Božović izvela Krunu, pesmu kojom je prošle godine predstavljala Srbiju u Tel Avivu.

Novih šest finalista pridružilo se pobednicima prve večeri „Beovizije 2020“, tako da je konačno poznat spisak od 12 učesnika velikog finala koje se održava 1. marta.

Takmičari drugog polufinala bili su: „Lift" (Samo mi kaži), Bane Mojićević (Cvet sa Prokletija), Bora Dugić i „Balkubano“ (Svadba velika), Bojana Mašković (Kao muzika), „Naiva“ (Baš, baš), „Rošer etno bend“ (Samo ti umeš to), Lazar Živanović (Puklo je nebo), Ivana Jordan (Vila), Nenad Ćeranić (Veruj u sebe), "Hurricane" (Hasta la vista), Ana Milenković (Tajna), Milan Bujaković i Olivera Popović (Niti).

Domaćini sve tri festivalske večeri su voditeljka RTS-a Dragana Kosjerina (haljina Penna Atelier, nakit HeleniaDia_jewelry) i Jovan Radomir, poznato lice švedskog Javnog servisa.

Iz Grin ruma javljali su se voditeljka RTS-a Kristina Radenković (nakit HeleniaDia_jewelry) i Australijanac srpskog porekla Stefan Popović, takođe poznati voditelj (odelo Menplus Boutique).

Pravilnik o glasanju na festivalu Beovizija 2020 

Sve kompozicije koje učestvuju na ovogodišnjem festivalu dostupne su na multimedijalnoj platformi RTS Planeta i zvaničnom Jutjub kanalu RTS-a za „Pesmu Evrovizije“.

„Beovizija 2020" - 28. i 29. februar, 1. mart, 21 čas, RTS 1 i RTS Planeta.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 01. mar 2020, 10:19) - Goranko [neregistrovani]

napokon

Lepo i atraktivno. 

(nedelja, 01. mar 2020, 10:13) - Milica [neregistrovani]

Bravo za Beoviziju!

Sve pohvale za vrhunski spektakl, kreativnost, energiju! RTS je jos jednom opravdao ulogu pravog javnog servisa, koji na pravi nacin povezuje maticu sa dijasporom i obrnuto. Svaka cast za Radomira i Stefana. Stefan je posebno otkrice, FENOMENALAN MOMAK, i naravno drage Dragana i Kristina. Toliko lepe energije, radosti i srece. Tako treba da bude! Jedva cekam finale.