Prve reakcije pobednika

Po završetku finala ovogodišnje „Pesme Evrovizije" održana je pres-konferencija pobednika Dime Bilana, Jevgenija Plušenka i Edvina Martona, kao i članova ruske delegacije.

Na samom početku, kompozitorima i tekstopiscima Dimi Bilanu i DŽimu Binzu uručene su nagrade.

„Hvala svima. Mnogo evropskih zemalja je gledalo i glasalo. Čestitam organizatorima „Pesme Evrovizije", Rusiji i ruskoj televiziji. Hvala timu koji sedi za stolom, Plušenku i Martonu. Verovali smo jedni u druge", izjavio je Dima Bilan u prepunom pres-centru.

Pobedniku ovogodišnjeg takmičenja „Pesma Evrovizije" uručene su nagrade RTS-a -trofej „Pobednik" i slike Jelene Blečić.

„Nagrada 'Pesme Evrovizije' pripada i DŽimu Binzu. Zahvaljujem Edvinu koji je uneo dušu u ovu pesmu svojom Stradivari violinom", istakao je Dima. Na pitanje šta savetuje učesnicima na narednim takmičenjima, Dima je odgovorio: „Iskreno, verovao sam u pobedu. Moraš se truditi i ići napred. Najvažnije je da nikad ne odustajete!"

„Ova pobeda pripada svima. Mi smo jedan tim. Ipak, ne planiram da pevam, već da radim ono što najbolje znam, a to je da klizam", rekao je Jevgenij Plušenko.

Na kraju konferencije za novinare Dima Bilan se prisetio 2006. godine kada je na „Pesmi Evrovizije" osvojio drugo mesto. „Pomešana su mi bila osećanja te 2006. godine. Sada sam veoma srećan jer sam pobednik. Hvala svima."

Zatim je pred brojnim novinarima otpevao pobedničku pesmu „Veruj" na španskom jeziku.

broj komentara 0 pošalji komentar