Za uživanje svim čulima! Izložba čokoladnih figura u RTS klubu

Izložba čokoladnih figura Mandarina Cake Shopa će se održati od 21. do 24.11.2019. godine, u RTS Klubu, Hilandarska 2, ulaz iz Svetogorske ulice.

Mandarina Cake Shop, sinonim za poslastice koje opčinjavaju mirisom i ukusom, prvi put u Srbiji organizuje izložbu čokoladnih figura u saradnji sa belgijskim proizvođačem čokolade Callebaut.

Na izložbi će biti prikazane različite teme životinjskog carstva - farma, šumske, domaće i divlje životinje, morski svet i svet sa severnnog pola. Svakoj figurici posvećena je posebna pažnja, napravljene su od najfinije belgijske čokolade za profesionalne korisnike -Callebaut.

Svaki detalj je ručno rađen i ručno oslikan. Koristeći modle raznih geometrijskih oblika i njihovim maštovitim spajanjem stvaraju se unikatne figure od čokolade. Potrebno je i do tri dana za izradu i oslikavanje samo jedne figurice. Sve figurice su u potpunosti jestive.

Iza ove čokoladne magije stoje majstori svog zanata iz „Mandarinine" čokoladne laboratorije: Neda Jovanović, Kristina Đurić, Diana Penezić, Jelena Jovišić na čelu sa šeficom Luanom De Iluiis i glavnim poslastičarem i osnivačem Krstom Radovićem. Krsto je ponosni član Callebaut Chocolate Ambassadors kluba za Jugoistočnu Evropu, a "Mandarina" je njihov beogradski poslastičarski dom. 

Izložba je namenjena svim generacijama, a posebno se radujemo najmlađima, jer je sadržaj izložbe najzanimljiviji upravo njima.

Radno vreme: radnim danima od 11 do 19 časova, vikendom od 10 do 17 časova. Ulaz slobodan.

Uživajte svim čulima!
Dobro došli!

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 23. nov 2019, 10:51) - Mama Jelena [neregistrovani]

Uskladite informacije

Molim vas, azurirajte radno vreme. Nije u redu da dolazimo s malom decom u 10h ako RTS Klub radi od 11h.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">