Humanitarna izložba Udruženja "Plava školjka"

Humanitarna akcija Udruženja samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom „Plava školjka“, prodajna izložba unikatnih čestitki i ukrasa, „Dobrote je više kada je delimo“, biće održana u ponedeljak, 23. decembra 2019. godine, od 10 do 18 časova, u RTS klubu.

Ova humanitarna akcija ima za cilj da Udruženju „Plava školjka", obezbedi sredstva neophodna za opstanak Centra podrške i edukacije, u ulici Ljube Davidovića 55, lokal 5, na Zvezdari, kako bi deca i mladi sa invaliditetom imali odgovarajuće uslove za edukaciju, druženje i svakodnevni boravak u njemu.

Udruženje „Plava školjka", od osnivanja 2010. godine, nastoji da otkrije i pokaže potencijal u svakom detetu, kako bi ono bilo prepoznato kroz kreativnost, živelo dostojanstveno i postalo ravnopravni deo društva. Kroz kontinuiranu edukaciju, pružanje informacija o pravima, organizovanje inkluzivnih radionica, saradnju sa vrhunskim stručnjacima (defektolozima, psiholozima, fizioterapeutima, pravnicima), institucijama i udruženjima iz cele Srbije, „Plava školjka" radi na osnaživanju porodica i osamostaljivanju dece sa invaliditetom.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">