Prijavite se

O prijavljivanju za učešće u kvizu

Takmičar u kvizu TV slagalica možete postati ako popunite jedan od tri ponuđena testa i pošaljete na jednu od sledećih imejl adresa: tvslagalica@rts.rs ili slagalica@mail.com

Testove možete preuzeti ovde: test prijava 1test prijava 2test prijava 3.

Nakon usvajanja prijave takmičari će biti pozvani na testiranje, koje će se obaviti u prostorijama RTS ili na mestu koje Televizija za to predvidi.

Kriterijumi za odabir takmičara su test sa zadacima iz TV slagalice i provera psihofizičke sposobnosti u prisustvu psihologa.

Testiranje će obaviti komisija, koja će rezultate saopštiti zvaničnim putem. Takmičare koji budu odabrani će o načinu snimanja, pravima i obavezama obavestiti ovlašćena lica.

broj komentara 4 pošalji komentar
(ponedeljak, 28. sep 2020, 19:20) - anonymous [neregistrovani]

Takmičari

Zar je moguće da u Srbiji nema još takmičara koji bi učestvovali u Slagalici ? Pozivate stalno jedne te iste takmičare,kviz je postao privatizovan.Uvek 10-12 istih igrača i poneki novi.Razmislite malo o tome.

(utorak, 15. sep 2020, 09:01) - Igor [neregistrovani]

Procitaj

Mozda bi trebalo razmisliti o verziji kviza slagalica na latinici

(subota, 11. apr 2020, 07:37) - Александар Правдић [neregistrovani]

Слагалица

Молба редакцији слагалице. Младој,новој лепој водитељки скренути пажњу или научити да ми немамо слова: бе,це , де, ге. Када такмичари отварају поља тако обавезно да их исправља.Све најбоље у будућем раду Вам желим. Годинама веран Ваш гледалац.

(utorak, 10. mar 2020, 10:53) - anonymous [neregistrovani]

Državljanstvo

Da li je potrebno državljanstvo Republike Srbije za učešće u Slagalici?