Натко: Дошао сам у Партизан због трофеја

Фудбалер Партизана Бибарс Натко изјавио је да је у Хумску дошао како би освајао трофеје.

Натко је на првој утакмици пролећног дела сезоне против Радника из Сурдулице био двоструки стрелалац у победи црно-белих од 3:0.

"Можда нисмо играли онако како се од нас очекује, али ни њима нисмо дозволили да шутну на наш гол. Имали су један шут за целу утакмицу. Није лако после двомесечне паузе одмах одиграти утакмицу на такмичарском нивоу, али ми смо одрадили наш посао, узели смо три бода и њих смо зауставили", рекао је Натко за клупски сајт.

Везни фудбалер црно-белих упитан је колико су му значиле припреме које је прошао са екипом.

"То је веома важно за мене. Током јесење сезоне сам се уклапао, покушавао да што пре уђем у такмичарску форму и прилагодим се екипи. Сада много боље познајем своје другове. Стално смо заједно, прошли смо и припреме месец дана и сигуран сам да цу сада бити много бољи него што сам био", рекао је Натко.

Поред њега, на мечу са Радником стрелац је био и Зоран Тошић, са којим је својевремено играо у ЦСКА.

"У сваком моменту на терену знам шта Бамби мисли, где ће да крене и како ће да шутне. То важи и обрнуто, што нам обојици много помаже током игре. Зато сам и дошао у Партизан да заједно са њим и момцима подигнемо трофеј и направимо много лепих момената за наше навијаче. Поред појединачног успеха кроз голове важан је тимски успех како бисмо заједно дошли до титуле".

Натхо данас пуни 31 годину, а упитан је и шта му је рођенданска жеља.

"Здравље за мене и породицу, а све остало је бонус", закључио је Натко.

број коментара 0 Пошаљи коментар